Четене може да се направи на живо, в присъствието на човека, може да е в писмена форма, може да е запис само със звук, а може да е и видеозапис. 

Изпробвала съм всички тези варианти и лично за мен най- подходящият и най-полезният за човека, желаещ тароскоп, е записът на видео.

Защо ли?

Защото по този начин човекът не се ангажира с нищо- нито трябва да отделя от времето си, за да идва на място, нито да чака за определен час, нито да се притеснява от Ковид. Той просто ми подава необходимите данни, казва какво го интересува и ме оставя да работя. Не ми е нужно да е срещу мен или до мен. Енергията е достъпна и без физическо присъствие на човека. 

Все пак всички сме едно, един организъм, съставен от множество клетки, но свързани помежду си. Залагайки енергията на човека, за когото питам, в картите и доверявайки се на интуицията си, аз се свързвам с организма, с колективния ум и имам достъп до информация за съответната негова клетка (човек), който ме интересува.

Дори когато има хора, които вече не са сред нас, ние можем да установим връзка с тях. Защото те съществуват енергийно. Няма ги като материя, но ги има като енергия.

Когато се прави четене на живо, човекът е притеснен, развълнуван. Информацията го залива и той пропуска, забравя, не разбира на момента какво значат посланията.

Когато има видеозапис, тогава може да изгледа веднъж или два пъти, да остави да отлежи няколко дни, след това да изгледа пак. Препоръчвам видеото да се гледа/слуша няколко пъти през различни интервали от време. Посланията в него, които първоначално са били неясни, неразбираеми, придобиват смисъл. Сякаш парченца от пъзел намират местата си. Понякога месеци по-късно, след нов преглед на записа, установяваш как вече разбираш за какво се говори. Проглеждаш. Събития, които към момента на четенето, не са били случени, но става дума за тях по време на записа, се проявяват след време. Когато пуснеш видеото няколко месеца след изготвянето му, ти си казваш -Аха, ето какво било това!

Имайки достъп до видеозаписа, ти можеш по всяко време да го изгледаш и изслушаш отново, да откриеш нови нюанси, нови значения, неща, които си пропуснал в началото. А и гледайки картите, които показвам по време на четенето, да направиш свои интерпретации и да получиш свои усещания.

Така че за мен лично, този вариант на тароскоп, е най-удачен и най-даващ на Търсещия Отговори.