* Важна Информация* 

Моля, приемай посланията, които Таро картите изпращат, като забавление и удоволствие! 

Таро не замества професионалната преценка и нужда от консултация със специалист в сферата на финанси, здраве, законови процедури и други. 

! Не изготвям тароскопи, касаещи деца, съдебни процедури и здраве! 

Всички решения и действия, които предприемаш, са лично твои и са плод на твоя преценка и личен избор. Ти имаш свободна воля и разум, и аз не поемам, и не нося отговорност за твоите избори, решения и действия! 

!!! Помни, че енергията е променяща се величина! Ролите могат да се сменят, да са изцяло разменени, енергиите да се преплитат и изходът от дадена ситуация да се променя в зависимост от изборите на човек. Ако нещо не ти харесва и то все още не се е случило, знай, че имаш свободна воля и право да предприемеш действия, за да се опиташ да промениш резултата. Помни, че когато има замесени и други хора в дадена ситуация, то резултатът зависи и от техните решения, инициативи и действия! 

Таро показва какво може да бъде- на база на миналото и настоящето, какъв е потенциалът нещо да се случи, какво стои в духовния свят.

Таро не обещава и не дава 100 % гаранция, че това нещо ще се случи със сигурност, че ще се прояви в нашия свят.


За повече информация, моля, свържи се с мен на електронната ми поща!


*Таро картите, които са използвани за снимките в сайта са: 

Light Seer's Tarot (Chris- Anne, Hay House); Tarot of the Little Prince (Rachel Paul & Martina Rossi); Everyday Tarot Mini Deck (Brigit Esselmont & Eleanor Grosch); The Priestess of Light Oracle  (Sandra Ann Taylor, Kimberly Webber); Radiant Wise Spirit Tarot (Lo Scarabeo); Tarot of Oppositions (P.Zizzi & M. D"Aloisio); The Sufi Tarot (Ayeda Husain); Moonology (Yasmin Boland, Lori Menna); Work Your Light (Rebecca Campbell, Danielle Noel);